Houtrot Sanering

Houtrot probleem
Wat is Houtrot?
Houtrot is een veel voorkomend probleem. Houtrot ontstaat op plekken waar vocht onder het schilderwerk komt en gaat schimmelen en daardoor het hout aantast. Houtrot sanering is vaak nodig bij kozijnen, deuren, dakgoten en andere houten verbindingen.

Houtrot voorkomen
Het is te voorkomen door het schilderwerk periodiek te onderhouden en controleren op scheurtjes en plekken die niet gedekt zijn met verf. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wij adviseren klanten dan ook altijd om meer energie te stoppen in het onderhoud. Houtrot sanering is een extra kostenpost die vaak voorkomen kan worden.

Houtrot sanering schildersbedrijf Jonges

Houtrot sanering
Voor de houtrot sanering wordt er eerst goed gekeken naar de aangetaste plekken. Het is belangrijk om al het aangetaste hout te verwijderen. Wanneer er complete delen van de constructie of houtverbinding zijn aangetast vervangen we deze en brengen we het terug naar de oorspronkelijke staat. Zijn er minder grote delen aangetast? Dan vervangen we de plekken met speciaal vulmiddel. Wij zijn gediplomeerd houtrot specialist en gebruiken de producten van Repair care, Renovaid of Renoflex.

Houtrot sanering door schildersbedrijf jonges

 

Last van Houtrot?

Bel naar: 0624269403
 of stuur een e-mail naar willem@schildersbedrijfjonges.nl