Schilderwerk

Schilderwerk van schildersbedrijf Jonges specialist in houtrot reparatie
Soorten Schilderwerk
Van het schilderen van woonkamers en bedrijfspanden tot openbare projecten. Wij brengen met Schildersbedrijf Jonges voor u het gewenste resultaat. Wij hebben uitgebreide kennis van materialen, toepassingen, onderhoud en regelgeving. Hierdoor bieden wij voor u de geschikte oplossing waarvan u jarenlang kan genieten.

”Een goede voorbereiding is het halve werk”
Het is uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat er voorafgaand aan het schilderwerk goed onderzoek gedaan wordt naar de staat van de te schilderen oppervlakten en soorten materialen. De voorbereiding en behandeling kan sterk verschillen bij materialen als hout, kunstof, ferro/non ferro en stucwerk. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat ijzer/ferro roestplekken heeft. Het is van groot belang dat dit niet terugkomt en wordt daardoor speciaal per soort door ons behandeld.

Niet zomaar een schilder
Om professioneel werk te kunnen leveren zijn wij niet alleen specialist in het schilderwerk, maar juist in verbindingen en bouwtechnische toepassingen. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat wij gehele dakgoten, kozijnen of glaswerk vervangen om vervolgens aan de slag te kunnen gaan met het schilderen. Normaal gesproken wordt er eerst een aannemer ingeschakeld, wat bij dus ons niet meer hoeft.

Speciale Projecten
Sommige opdrachten vergen extra aandacht als het gaat om regelgeving, verf en materiaalkeuze. Dit is bij het schilderwerk op monumentale panden. Volgens de monumentenwet dient het schilderwerk onder andere in de oorspronkelijke kleur worden gebracht en te worden gerestaureerd met de oorspronkelijke materiaalsoorten. Wij werken al jarenlang met trots aan deze monumentale panden en hebben hierdoor veel kennis over het behandelen en toepassen van de juiste materialen.

 

Schilderwerk nodig?

Bel naar: 0624269403
 of stuur een e-mail naar willem@schildersbedrijfjonges.nl